FSB-ET01 I FSB-ET02 “Strujić”. Strujić je bolid napravljen za Bosch Elektromobil Race – natjecanje koje organizira podružnica kompanije Robert Bosch Power Tool u Miškolcu u Mađarskoj. FSB Racing nastupio je sa svojim vozilom 2010. i 2012. godine i ostvario odlične rezultate – prvi put 10. mjesto, a drugi put 16. mjesto od 60-ak momčadi. Zadatak je bio konstruirati i izraditi “Litij-ion vozilo” (elektromobil) koje za pogon koristi 6 Bosch PSB 18 Li-2 bežične bušilice. Vozilo je smjelo imati 3 ili 4 kotača i biti maksimalne širine
1300 mm. Minimalna masa vozila nije propisana. Ovo su samo najvažnije odredbe dok se ostatak pravilnika definiraju sigurnosni elementi.

Samo natjecanje se sastoji od utrke ubrzanja u duljini od 100 m i kružne staze duljine 293 m gdje voze 4 tima istovremeno 7 krugova ili 10 minuta. Tijekom kružne utrke dozvoljena je jedna izmjena baterija. Jedna od zanimljivosti kružne utrke je i “Le Mans” starta. Vozila su postavljena na liniju starta, a vozači i pomoćni članovi tima čekaju zeleno svjetlo kako bi dotrčali do vozila i montirali bušilice. Odbrojavanje vremena počinje kada prvo vozilo prijeđe startnu liniju.